Turorialul e facut in totalitate de mine.Sa incepem :Mai intai trebuie sa descarcam Fraps(program de filmat jocuri)http://www.brothersoft.com/fraps-download-61788.html.Nu am momentan un link de download dar il gasiti pe google.Apoi intram in counter strike si intram pe un server.Dupa ca am intrat pe server scriem in consola record "numele demoului" fara ghilimele si dam enter.Cand vreti sa opriti inregistrarea scrieti in consola stop.Acum avem un film de cstrike doar ca trebuie sa-l facem sa mearga cu bs player sau cu Windows media player.Intram in Fraps si o sa alegem o tasta pentru filmat si o tasta pentru facut poze.Dupa ce am ales tasta intram din nou in counter strike si scriem in consola playdemo "numele demoului care lati inregistrat" fara ghilimele.Cand demoul a inceput apasati tasta de la fraps pentru filmare apoi cand s-a terminat demoul apasati din nou aceeasi tasta pentru a opri filmarea.Acum ne ducem unde avem frapsul instalat sau copiat si o sa gasim acolo filmul pe care il puteti deschide cu bs player,windows media player etc..
Sa-mi spuneti daca v-a fost de ajutor